10 Beste Sider for Casual Dating

casual dating

Casual dating er uforpliktende hygge, enten for en natt eller flere møter, og blir mer og mer populært i Norge. Faktisk, er dette en nisje i stor vekts, og det er lettere enn aldri før å arrangere sex-treff med en eller flere personer.

Hvorfor Casual dating?

Noen ganger er det ikke sikkert vi er ute etter forpliktende, langvarige forhold, men vi elsker sex og nyter samvær med andre personer. Heldigvis er det ikke like tabubelagt, som det kanskje en gang har vært, å tenke og oppføre seg slik, noe som har gjort du kan velge mellom et stort antall nettsider innenfor casual dating. I listen nedenfor vil du få en introduksjon til de 10 beste nettsidene for Casual Dating i Norge.

10 Beste Datingsider for Casual Dating 2022

hetetreff logo

Hetetreff

Hetetreff er en aktør hvor det er stort fokus på, ja nettopp, hete treff mellom mennesker. Her er alle velkomne, uansett seksuelle preferanser og legning, noe som gjør alle passer inn. Her behøver du ikke være flau uansett hva det er som gjør deg glad og opphisset. Hete Treff har manuell godkjenning av alle bilder, så siden er ikke full av obskøne bilder, noe som ikke er helt uvanlig på enkelte andre casual datingsider.

Besøk Hetetreff


c-date logo

C-Date

C-date er en kjent aktør på markedet, som har en stor medlemsmasse på verdensbasis. Dette er en side hvor du nesten ikke finner falske profiler, fordi C-date har et stort fokus på sikkerhet og troverdighet. Det er høy aktivitet i chatten og kjønnsfordelingen er tilnærmet lik, noe som er fint for begge kjønn.

Besøk C-Date


ashley madison logo

Ashley Madison

Ashley Madison er en nettside for de som vil være utro – og noen vil det også. For å piffe opp sexlivet, av ulike årsaker, er det mulig å treffe andre i samme situasjon (også single) som er ute etter uforpliktende sexmøter – selv om du er i forhold med andre. Her er det ingen som vil dømme deg.

Besøk Ashley Madison


Flirtytreff logo

Flirtytreff

Flirtytreff er en nettside for casual dating hvor du kan fæle deg hundre prosent trygg. Det er enormt stort fokus på sikkerhet, og at alle medlemmer skal føle seg trygge og ivaretatt. Du kan sende meldinger helt privat, og din informasjon er ikke tilgjengelig for andre, om du ikke selv ønsker det.

Besøk Flirtytreff


slemflirt logo

Slemflirt

Slemflirt en en datingside for casual møter, hvor du kan møte mange nordmenn, som er ute etter det samme for deg. Dette er en nettside med fokus på frihet til å velge og ril prøve å matche deg med andre, etter de kriteriene du selv setter. Ulikt mange andre, er det ikke periodisk medlemskap, men såkalte kreditter om du kan benytte deg av til å sende meldinger og annet.

Besøk Slemflirt


victoria milan logo

Victoria Milan

Victoria Milan satser på frekke, diskrete og hemmelige møter, for de som vil ha hete, uforpliktende forhold. Her er alle velkomne, uansett hvilken status du har, preferanser og ønsker. Hos Ashley Madison vil du møte likesinnede som kan være med på å forandre livet ditt til det bedre.

Besøk Victoria Milan


dinfling logo

DinFling

DinFling er, som navnet antyder, en datingside med fokus på en «fling» eller uforpliktende forhold om du vil. Sex stor i fokus, og du er selv sjef over de valgene du tar. Det som kanskje skiller DinFling fra likesinnede datingsider, er at det er et yngre segment som frekventerer på denne siden. Alle aldre er velkomne selvfølgelig, og det kan være en god match uansett alder.

Besøk DinFling


frekkis logo

Frekkis

Frekkis gjør casual dating til en lek. Her finner u likesinnede, som ikke vil ha så mye mer enn frekke sammenkomster, og her er paletten bred, Du kan møte par, single og gifte, som alle er ute etter en ting – og der er det bare din egen fantasi som setter grenser. Vil du ha uforpliktende sex med fremmede, er denne siden et naturlig tilholdssted.

Besøk Frekkis


Bareennatt logo

Bareennatt

Bareennatt gjør det veldig enkelt å finne andre som er ute etter et treff for en natt, som navnet tilsier, og det er ingen krav til hvem du er og dine preferanser. Her vil du finne noe for alle og enhver. Selv om dette ikke er den største nettsiden innenfor casual dating, er det ikke minst likeså aktive og dedikerte medlemmer.

Besøk Bareennatt


Sexmøter logo

Sexmøter

Sexmøter legger ingenting imellom. Her er det tusenvis av medlemmer som er klare til å møte nye mennesker. Er du ute etter uforpliktende sex kan du være sikekr på du har høy sannsynlighet for å finne en partner hos Sexmøter – det er lagt opp til å chatte med andre, møtes på treff eller bare vennskap med noe ekstra.

Besøk Sexmøter