Vennermedfordeler – Anmeldelse & Test

vennermedfordeler

Datingsiden Vennermedfordeler er en nettside relatert til dating og venner med fordeler. Personer med ulike legninger relatert til seksualitet bruker denne nettsiden ofte. Det er ikke bare for heterofile, men også veldig imøtekommende overfor homofile og lesbiske. Det ble etablert i 2016 av det perfekte match-selskapet, er nå 6 år gammelt og veldig populært blant folk som generelt anser venner med fordeler som et bedre alternativ enn langsiktige forhold. Dette er et veldig bra nettsted når det gjelder inkludering av alle typer mennesker, uavhengig av hvem de er og hvor de hører til, de kan til og med være LHBTQ+-individer, fordi det er avgjørende å lage plass frigjort fra partiskhet og ekstremisme.

Continue reading Vennermedfordeler – Anmeldelse & Test

Match.com Anmeldelse

match.com

Match er en online datingside, som er tilgjengelig i form av applikasjoner , både på Android og iOS, og som også er helt gratis. Du kan finne likesinnede profiler og chatte med ekte mennesker som ønsker å forplikte seg i seriøse forhold på denne datingsiden. Din fremtidige ektefelle kan være et sted veldig nær deg på denne siden, og du ville ikke engang vite det med mindre du også registrerer deg og logger på profilen din, skriver inn alle detaljene dine og søker etter partneren din med spesifikke filtre som vil få dere til å forholde dere til hver annen.

Continue reading Match.com Anmeldelse

Flirtytreff Test

Flirtytref

Flirtytreff er en nettside for diskret flørt i Norge. På Flirtytreff.com kan du møte mennesker som ønsker en affære eller uforpliktende sex, eller finne andre single som deler dine interesser eller er ute etter het flørt. Som du vil se når du kommer inn på nettstedet, så er det nok i hovedsak uforpliktende erotisk kontakt Flirtytreff har valgt å spesialisere seg på.

Continue reading Flirtytreff Test

Hetetreff – Anmeldelse & Test

hetetreff

hetetreff.com

Hetetreff er et online dating-nettsted som tilbyr sine brukere en arena for å finne likesinnede å chatte, flørte, og forhåpentligvis finne romantikk med. Dette nettstedet har en rekke funksjoner som skal hjelpe deg å finne din perfekte match. Hetetreff har en stor norsk medlemsbase hvor det skulle være mulig å finne noe uavhengig av hva som pirrer og interesserer deg mest.

I denne anmeldelsen skal vi ta en titt på hvordan Hetetreff fungerer, hvordan du kommer i gang, hva det koster, fordeler og ulemper, og vi skal vurdere om nettstedet kan anbefales eller ikke.

Continue reading Hetetreff – Anmeldelse & Test

Vi tester Frekkis.com – Svindel eller suksess?

frekkis

Frekkis er en dating-tjeneste som har vært ute på markedet i noen år nå. Her finner du varierte og interessante profiler fra hele Norge, så det er lett å finne noen du liker. Det er spesielt erotisk og «frekk» flørt som Frekkis har valgt å rette seg inn mot, noe som jo stemmer ganske godt overens med navnet på tjenesten.

Continue reading Vi tester Frekkis.com – Svindel eller suksess?

Be2 Anmeldelse – Vår ærlige vurdering av dating-siden

Be2

Be2 er blant de mest velkjente online dating-portalene. På verdensbasis har Be2 vokst til hele 16 millioner medlemmer fordelt på mer enn 30 land siden tjenesten ble opprettet i 2004. I Norge har Be2 fått en del negativ omtale i media, blant annet ble de undersøkt av TV2 Hjelper Deg i 2015. Årsaken skal ha vært vanskeligheter med oppsigelse.

Continue reading Be2 Anmeldelse – Vår ærlige vurdering av dating-siden