Anmeldelse av Ektekos

Ektekos

Ektekos er en datingside som spesialiserer seg på sexdating. Folk som identifiserer seg som hetero, homofil eller lesbisk er alle velkomne på denne nettsiden. Det ble etablert i 2019 og er nå fire år gammelt.

Ektekos er en datingside hvor alle, uavhengig av sjenanse eller fordommer, kan møte en partner. Homofile, lesbiske, heterofile og andre medlemmer av LGBTQ+-fellesskapet er alle velkomne på denne nettsiden. Personer som er interessert i sex kan finne det de leter etter på datingsiden Ektekos. Alle opplastede profilbilder må godkjennes manuelt. Falske kontoer og uredelig aktivitet reduseres som følge av dette. Følgelig vil du finne trygge og verifiserte kontoer på Ektekos. Du kan være sikker på at personene du snakker med er ekte med denne nye sikkerhetsfunksjonen. At brukerprofiler ikke er synlige for ikke-registrerte brukere og ikke gjøres tilgjengelig for allmennheten sikrer personvernet, noe som er et viktig hensyn. På nettsiden kan mynter og kreditter kjøpes for så lite som $22,04.

Du kan bruke fungerende regionale søk for å finne personer i ditt område som er interessert i dating. Du kan også invitere andre medlemmer til private chatter eller bli med i dem selv.

Brukere kan ikke blokkeres ved bruk av Ektekos. Den beste handlingen hvis du vil unngå meldinger som ikke er passende eller uønsket, er å bare ignorere dem. Du kan imidlertid rapportere brukere til nettstedets moderatorer hvis situasjonen er uhåndterlig. De fleste mennesker foretrekker å samhandle med lokale brukere, med mindre de spesifikt søker et langdistanseforhold. Som et resultat er det viktig å ha et filteralternativ som lar deg få kontakt med folk i området ditt. Dette og et søkefilteralternativ basert på bestemte kriterier er tilgjengelig fra Ektekos.

Som det enkleste og mest naturlige kommunikasjonsmiddelet er meldinger og chat nå avgjørende for online datingtjenester. Du kan sende og godta chatinvitasjoner fra andre brukere med Ektekos. I tillegg hjelper chattefunksjoner som emojier og virtuelle gaver deg til å uttrykke deg mer fritt. Det er ingen grunnleggende søk tilgjengelig. I tillegg er mer spesialiserte søk basert på kjønn, alder, bilder og nettbrukere utilgjengelige.

Medlemskap og prisplaner

Ektekos tilbyr ikke prøvebetalte medlemsmuligheter. Du kan kjøpe premiumfunksjoner på Ektekos ved å bruke mynter og kreditter, for eksempel muligheten til å sende meldinger, chatte med andre brukere og øke profilens synlighet, blant annet. En gang er myntsystemet betalt. Hvis det ikke er nok mynter, vil det ikke fornyes automatisk, så du må kjøpe flere hver gang du vil bruke denne tjenesten.

Kreditt er et av alternativene for å kjøpe mynter og kreditt.

 • Det koster $22,04 å kjøpe 10 mynter;

 • Kreditt Det koster $52,12 å kjøpe 25 mynter;

 • Kreditt Det koster $96,91 å kjøpe 50 mynter;

 • Kreditt Det koster $180,48 å kjøpe 100 mynter;

 • Kreditt Det koster $334,20 å kjøpe 200 mynter.

Prøv Ektekos Nå!

Kuponger og kampanjekoder

Ektekos tilbyr for øyeblikket ingen kuponger eller kampanjekoder.

Registrering

Registreringsskjemaet har maksimalt fem til ti felt og er middels langt.

App- og mobilversjoner

Nettdesignet til denne datingsiden var ikke responsiv. Dette betyr at det kan være vanskelig å bruke fordi formateringen kan se annerledes ut på forskjellige enheter, som et nettbrett eller en mobiltelefon. Dessverre er det for øyeblikket ingen tilgjengelige apper for iOS- eller Android-enheter.

Personvern og anonymitet

Online dating faller vanligvis inn i to kategorier: offentlig og privat. Ved offentlig dating kan selv uregistrerte brukere se alle brukerprofiler. På den annen side er innhold på private datingsider skjult for ikke-registrerte brukere for å bevare personvernet og anonymiteten. Uregistrerte brukere vil kunne se informasjonen din fordi profiler ikke er private. Velg derfor nøye hva du deler.

Hvis du ikke allerede er registrert som medlem, vil du ikke kunne se noen profiler på nettsiden. Du har noe grunnleggende personvern som et resultat av dette. På Ektekos er det ingen måte å skjule bildene dine på, så hvem som helst kan se deg. I de fleste tilfeller kan du legge til en samling bilder på profilen din. Bildene dine er imidlertid synlige for alle medlemmer. En panikkknapp er tilgjengelig på noen datingnettsteder, slik at brukere umiddelbart kan omdirigeres til et annet nettsted. Ektekos har ikke denne funksjonen. Siden all data på ektekos.com overføres over en SSL-forbindelse, er det ingen som teknisk kan fange opp meldingene dine.

Ektekos nevner bruken av moderatorer eller animatører som driver chatter og oppfordrer til premium-medlemskap i vilkårene for bruk (Tos). Dette gjøres for å forhindre uredelige profiler og transaksjoner. Dette indikerer at brukere vil bli pålagt å betale for å samhandle med chatboter – enkeltpersoner som vil bruke kopiert innlimt tekst i samtalene sine. I tillegg er det ingen mulighet til å faktisk date disse brukerne, noe som ikke er den ekte datingsideopplevelsen folk søker etter. Ektekos-registrering krever en e-postbekreftelse. Din erfaring på nettstedet wvil være sikrere og du trenger ikke å bekymre deg for mulig interaksjon med falske kontoer fordi e-post er en vanlig metode for å forhindre opprettelse av uredelige profiler.

Du må bekrefte e-postadressen din før du bruker Ektekos-kontoen din. En moderator må også godkjenne hvert bilde før det kan vises på siden. Dette stopper bilder som tydeligvis ikke viser medlemmet, som et kjæledyr, en tegneseriefigur, en kjent person osv., for å bli publisert. En manuell godkjenningsprosedyre utføres av ansatte og moderatorer for hvert eneste bilde og bilde som brukere laster opp til sine profiler. Denne hjelpen er ment å sile gjennom ikke-godkjente fotografier, da disse kan være fotografier av uttrykkelig fornøyd, eller utpekt publisering.

Fordeler

 • Brukere i ditt område kan bli funnet ved å søke.

 • Private chatter kan bli med i brukere som inviterer hverandre. For at kamper skal kommunisere, er denne funksjonen avgjørende.

 • For å forhindre opprettelse av falske eller uredelige kontoer, bekreftes brukere-e-poster.

 • Moderatorer sjekker hvert bilde manuelt. Dette hjelper til med å forhindre opprettelse av falske kontoer og filtrerer bort bilder som er upassende eller eksplisitte.

Ulemper

 • Nettstedet er ikke responsivt, så det kan være vanskelig å bruke på smarttelefoner og nettbrett fordi siden kanskje ikke er formatert for å passe skjermstørrelsen til disse enhetene.

 • Det er for øyeblikket ingen iOS-applikasjon tilgjengelig for nedlasting fra nettstedet.

 • På dette tidspunktet tilbyr ikke nettstedet et nedlastingsalternativ for Android-apper.

Sletter kontoen

Ektekos kan du kansellere profilen din gratis. Du kan gjøre dette på nettet. Alternativt kan du ta kontakt med brukerstøtte for instruksjoner om hvordan du sletter kontoen din. Når du deaktiverer eller sletter kontoen din på denne datingsiden, kan du bli bedt om å kansellere eventuelle betalte abonnementer eller funksjoner. Du kan melde deg av Ektekos sine e-postlister og andre varsler i tillegg til å avslutte kontoen din for å slutte å motta oppdateringer fra selskapet.

Vanlige spørsmål

 • Finnes det falske profiler på Ektekos?

På datingsider generelt vil det alltid være noen falske profiler. Betalte datingsider som Ektekos har vanligvis færre uredelige profiler enn gratis datingsider. Vær forsiktig fordi falske profiler på datingsider noen ganger kan identifiseres basert på bildene og informasjonen deres, men ikke alltid.

 • Koster Ektekos-abonnementet noe?

Ja, Ektekos bruker mynter/kreditter, og grunnpakkene starter på $22,04 per pakke.

Prøv Ektekos Nå!