Match.com Anmeldelse

match.com

Match er en online datingside, som er tilgjengelig i form av applikasjoner , både på Android og iOS, og som også er helt gratis. Du kan finne likesinnede profiler og chatte med ekte mennesker som ønsker å forplikte seg i seriøse forhold på denne datingsiden. Din fremtidige ektefelle kan være et sted veldig nær deg på denne siden, og du ville ikke engang vite det med mindre du også registrerer deg og logger på profilen din, skriver inn alle detaljene dine og søker etter partneren din med spesifikke filtre som vil få dere til å forholde dere til hver annen.

Nettstedet Match har mange interessante og unike funksjoner som hjelper deg å komme nærmere dine likesinnede, for eksempel kan du søke etter favoritttypene dine ved å bruke de riktige filtrene og finne ut personer som forholder seg til deg basert på deres hobbyer, interesser, personlighetstrekk og fysisk utseende. Mange mennesker fra Finland, Danmark, Italia, Irland, Tyskland, Frankrike, Spania, Sveits, Portugal, Belgia og Norge har sett å bruke denne plattformen. Den brede brukerbasen er på grunn av variasjonen og antallet mennesker som bruker det over hele Storbritannia fordi det er en match for hver person her.

I denne anmeldelsen vil vi diskutere noen interessante funksjoner ved denne nettsiden, dens plusspoeng så vel som dens ulemper hvis noen, dens medlemspriser og hvordan du kommer i gang på Match datingside eller app.

Opprette en profil

Å lage en profil er veldig enkelt for alle. Du må ganske enkelt logge inn og skrive inn dine personlige detaljer som navn, interesser, annen grunnleggende informasjon om deg selv og hva du trenger og ser etter hos en person. Dette er den enkle måten å opprette profilen din på.

Funksjoner av Match

Kundeservice

Match har et veldig dedikert kundeopplevelsesteam som sørger for at du får den mest behagelige datingopplevelsen. De sørger for at du har tilgang til de rette personene som passer inn i kriteriene dine når du søker etter dem.

Detaljer

Profilene er fulle av detaljer om personen. Små detaljer betyr mye, og Match sørger for å inkludere de minste detaljene om en person, slik at du kan møte relaterte enkeltpersoner fra samfunnet ditt.

Videosamtaler

Videosamtalefunksjonen lar deg praktisk talt møte den andre personen før du møter dem personlig. Videosamtaler er en så nyttig funksjon som ikke bare lar deg se den andre personens fysiske utseende, men også deres reaksjon og respons på samtalen din.

Suksesshistorier

Noen virkelig fine kjærlighetshistorier startet på Match. Du kan lese disse historiene her for å bli inspirert av de enslige mennene og kvinnene som ønsket å ha et seriøst kjærlighetsforhold i livet og faktisk fikk suksess med å oppnå det.

Kampfester

Match holder uformelle fester og singelkvelder hvor potensielle partnere kan møte hverandre og også nyte gratis drinker. Disse livlige arrangementene er helt gratis for deg og alle fra vennene dine som ønsker å følge deg. Disse møtene er svært nyttige for å knytte mennesker i samme aldersgrupper og interesser med hverandre.

Trygg datingside

Match er en trygg datingside hvor du kan møte andre ekte og legitime single som ønsker ekte, langsiktige forhold. De legger sikkerhet for brukerne sine på forhånd og jobber konsekvent for å holde tritt med den beste sikkerheten på nettstedet ved å moderere alle profilbilder og fremstillinger samt forsikringen om brukerdatasikkerhet som er grunnleggende viktig.

Datingapplikasjon

Last ned dating-applikasjonen Match og etterpå kan du spore opp spennende profiler som passer til dine interesser og møte single mennesker som virkelig lengter etter et seriøst forhold. Match-appen er gratis for iOS og Android.

Velg hvem du dater

Ved å bruke inkognitomoduser kan du se på profilene til personene du møter på nettet uten at de en gang vet at du sjekker dem. Du kan angi dine tilbøyeligheter og preferanser, slik at du bare får invitasjoner og oppfordringer fra folk som samsvarer med dine grunnleggende interesser, slik at du i utgangspunktet kan velge hvem du vil date.

Prøv Match Gratis Nå!

Overordnet prosess

Logger inn

Lag en ideell nettbasert datingprofil slik at du får se flere profiler og kan bygge mulighetene for å bli nådd ved å gi mer innsikt i personligheten din. Du kan møte de personene som har verifiserte profiler ved singles anledninger ved å bestille følgende datoer for arrangementet uten kostnad.

Forteller detaljene dine

Som en tre-trinns prosess, fortell detaljene dine, finn matchen din og snakk med hverandre. Fortell noe om deg selv. Vær regelmessig, legitim og ubegrenset. Et lite avsnitt er mer enn nok til å bringe noen til punktet av interesse. Vær stille, vær åpen og liberal; alt tatt i betraktning. Jo flere detaljer du fyller ut, jo større er sannsynligheten for at du vil bli nådd av de singlene som resonerer med deg. Last opp bilder av deg selv. Lag et album som gjenspeiler din personlighet. Engasjer den humoristiske siden av din personlighet. Mens du oppretter din nettbaserte datingprofil, sørg for at du fremstiller deg selv som noen du kanskje vil være sammen med.

Møt din kampdato

Møt den personen som virkelig resonerer med deg på grunn av subtile detaljer. Se detaljene til enkeltpersoner fra deres profiler. Du kan se gjennom profiler og søke med tanke på alder, lokalitet, bilde, oppreisning, hår, øyne, generelt utseende, eller til og med profiler som er online på det bestemte tidspunktet. Du kan møte single på Match-samlinger som arrangeres nå og da som også tilbyr gratis drinker.

Dating tips

Er du usikker på hvordan du skal starte diskusjonen? Snakk om de små detaljene i profilen som gjorde deg fascinert, eller snakk om noe du deler for å begynne med. Eller på den annen side dele en fin sang eller noe annet. Bare prøv å være kreativ og finne på noe interessant. Gå videre og les bloggen vår om datingtips for å gjøre profilen din betraktelig mer forlokkende og finne ut hvordan du kan gå inn i en diskusjon.

Medlemskap

Ulike medlemsvalg

Tre forskjellige medlemsabonnementer som tilbys på denne nettsiden er: enkeltmåneds-, 3-måneders- og halvårsabonnementer. Med ett medlemskap kan du bruke de fleste kapasitetene på Match, samt gå gjennom og sende så mange meldinger du trenger. Hver gang du har valgt et medlemskap fra siden, kan du velge en eller begge ekstra fasiliteter:

Hvis du velger «Premium»-valget, kan enkeltpersoner som ikke kjøper eller abonnerer på medlemskap lese og gå gjennom meldingene dine og holde kontakten med deg. Hvis du velger «Pluss»-valget, kan du bruke filteralternativet for kontakter. På samme måte mottar du en bekreftelsesmelding når e-postmeldingene dine er lest.

Administrere medlemskapet

Bruk nettstedets assorterte funksjoner mens du søker ved å abonnere på et medlemskap med en lengde på 1 eller 3 måneder eller et halvt års abonnement. Ved å kjøpe et medlemskap kan du:

  • Snakke med forskjellige personer ved hjelp av private meldinger
  • Se alle de siste aktivitetene dine, inkludert gjestevisninger av profilen din
  • Bruk nettstedet uten reklamemateriell

Abonnementskostnader

Abonnementsprisene for en måned er 379 kroner per måned, for tre måneders abonnement er 249 kroner per måned og for et halvt år er 189 kroner per måned.

Fordeler

Oppsigelse av medlemskap

Du trenger ikke å betale fysisk hver gang medlemskapet utløper, da betalingsalternativet for bankkort samt PayPal naturligvis lades opp av seg selv. Det er også valget om å droppe oppladingen av medlemskapet fra din stasjonære PC i nettsidens del som omhandler administrasjon av medlemskapet. Men dette må ikke gjøres lenger enn 48 timer etter forfall og ikke tidligere enn 24 timer etter avdrag.

Endring av medlemskapsspenn

Det er mulig å endre et abonnement dersom det er gjort innen 14 dager før forespørselen om endring av medlemskap. Dette kan gjøres ved å kontakte kundeassistanse umiddelbart, som vil hjelpe deg med å endre medlemskapsplanen din. Husk likevel at endringer bare er viktige for førstegangsanskaffelse av medlemskap og egentlig ikke for gjenkjøp av disse medlemskapsabonnementene.

Refusjonsvilkår

Du har en 14-dagers oppsigelsesfrist for et abonnement gjort på Match-nettstedet eller applikasjonen som du kan gjøre ved å sende refusjonssøknaden til kundestøtten som vil refundere beløpet til deg. I tilfelle du har overskredet fristens varighet, er det utenfor mulighetene å få refusjon. Da oppfordres det deg til å bruke medlemskapsabonnementet ved å bruke nettstedets fremhevingsfunksjoner.

I tilfelle du ikke ønsker å fortsette å søke om abonnementsplaner når den angitte perioden avsluttes, sørg for å avbryte den programmerte oppladingen av medlemskapsplanen på nettstedet for å forhindre at medlemskapet fortsetter etter utløpsdatoen.

Prøv Match Gratis Nå!