Flirtytreff Herlig erotisk online dating

Flirtytref

Flirtytreff er en nettside for diskret flørt i Norge. På Flirtytreff.com kan du møte mennesker som ønsker en affære eller uforpliktende sex, eller finne andre single som deler dine interesser eller er ute etter het flørt. Som du vil se når du kommer inn på nettstedet, så er det nok i hovedsak uforpliktende erotisk kontakt Flirtytreff har valgt å spesialisere seg på.

I vår anmeldelse av Flirtytreff skal vi finne ut hvor god tjenesten er, eller om det er svindel, hvordan den fungerer, hvordan du kommer i gang, hvor mye det koster, og hvor store sjanser du har for å lykkes.

Kom i gang med Flirtytreff

Det er helt gratis å registrere seg som bruker på Flirtytreff.com. Du velger ditt kjønn og hvilket kjønn du er interessert i. Så skriver du inn brukernavn, passord, by, epost og fødselsdato (trengs på grunn av voksent innhold). Så fort du har aktivert profilen via epost, er du inne i medlemssonen og kan se deg rundt.

Som gratismedlem har du dessuten stort sett tilgang til alt av funksjoner, utenom muligheten til å sende meldinger. Du kan med andre kose deg med å kikke på bilder, lese meldinger du mottar, og så videre, frem til du eventuelt velger å bli medlem.

Profiler

Det første du vil se når du er inne, er en haug med lekre damer både med klær og med litt mindre klær. Vår test viste at det er stor variasjon og mange medlemmer å velge blant uavhengig av hvor i landet du befinner deg. På profilsidene kan du se bilder, faktaopplysninger og litt fritekst om vedkommende samt hva de ser etter i en partner.

Men er Flirtytreff svindel?

Når du registrerer deg som bruker på siden, er du nødt til å akseptere bruken av såkalte underholdningsprofiler. Dette er en type profil som er laget av moderatorer på nettstedet og som benytter falske bilder. De er lagd for å skape ekstra underholdning og aktivitet. Profilene er også omtalt i vilkårene for nettstedet, hvor det står forklart at alle falske profiler er markert med et eget ikon. Når man tar alt det i betraktning ser man at selskapet bak Flirtytreff ikke ønsker å svindle noen. Ingen blir ført bak lyset, og alle har muligheten til å unngå falske profiler om de ønsker, og heller fokusere på ekte profiler.

Funksjoner hos Flirtytreff

Flirtytreff har ikke egen mobil-app, men nettsiden er optimalisert for alle enheter, enten det er PC, mobiltelefon eller nettbrett, så det er ikke noe problem. Brukergrensesnittet er godt og enkelt, og vil nok være veldig intuitivt, spesielt hvis du har brukt lignende online dating-tjenester tidligere.

Så hva kan du gjøre på Flirtytreff.com? Jo, du kan endre på din egen profil, legge til bilder, og så videre. Du kan kikke rundt på andre profiler. Du kan søke etter andre profiler med filter som kjønn, alder, by, med eller uten bilde, og online-status – eller du kan velge å vise alle nye profiler. Du kan også spille match-spill, som fungerer litt på samme måte som Tinder og slike tjenester. Når du har funnet en interessant potensiell partner, kan du like profilen eller sende en melding.

Hvis du ikke har et premiumabonnement, har du tilgang til alt bortsett fra muligheten til å sende meldinger. Hvis du ønsker å gjøre det, må du regne med å betale noen kroner.

Hvor mye koster Flirtytreff?

Hos Flirtytreff betaler du for kreditter. Istedenfor abonnementsbaserte tjenester hvor du betaler per måned, gjør dette at du betaler per melding – 1 melding koster 1 kreditt. Slik er prisene når denne anmeldelsen skrives:

  • 10 kreditter for kr. 220,-
  • 25 kreditter for kr. 525,-
  • 50 kreditter for kr. 950,-
  • 100 kreditter for kr. 1800,-
  • 200 kreditter for kr. 3400,-

Det blir henholdsvis 22, 21, 19, 18 eller 17 kroner per melding, avhengig av hvilken pakke du velger.

Kredittene kan kjøpes med VISA/Mastercard eller e-lommebok-tjenesten Trustly.

NB! Alle prisene nevnt ovenfor var gjeldende da dette ble skrevet, men kan naturlig nok endre seg over tid.

Ulemper

  • Falske profiler: Som vi har vært inne på er det altså en del fiktive underholdningsprofiler på Flirtytreff. Disse kan nok skremme vekk en del potensielle medlemmer, men som vi nevnte så er det enkelt å unngå dem ettersom de alle er markert med et spesielt ikon.

Fordeler

  • Rett på sak: Her er det som regel ingen tvil om hva medlemmene er ute etter. Ettersom nettsiden er spesielt rettet mot erotisk kontakt, er det helt innafor å gå rett på sak når situasjonen ligger til rette for deg.
  • Spennende medlemsutvalg: Flirtytreff har et hav av norske medlemmer, de fleste med flotte bilder. Uavhengig av hvor du bor i landet er mulig å finne noen å snakke med – og eventuelt mer.
  • Mye gratis: Du har mulighet til å teste nettstedet skikkelig godt før du eventuelt bestemmer deg for å bli medlem. Det eneste du ikke kan gjøre uten å betale, er å sende meldinger. Sånn sett kan du gjerne sile ut profiler å finne ut hvilke du virkelig vil ta kontakt med før du setter i gang.

Er Flirtytreff et godt valg?

Flirtytreff er et godt alternativ hvis du ønsker deg en mer uforpliktende, rask og god måte å treffe nye mennesker på. Flirtytreff er et seriøst nettsted med mange flotte profiler, og du har som gratismedlem muligheten til å teste ut hele tjenesten før du bestemmer deg for hvorvidt du vil betale eller ikke. Nettstedet er svært aktivt og det var for vår testprofil enkelt å opprette kontakt med flere attraktive og interessante medlemmer.

Mange av medlemmene er seriøse, og nettsiden har en rekke funksjoner som gjør det enkelt å finne akkurat den typen partner du er ute etter. Er du ute etter en livsledsager er dette kanskje ikke nettstedet for deg, men hvis du ønsker en kortvarig affære eller en het flørt er du definitivt på riktig sted. Og med tanke på hvor enkelt og effektivt det er å registrere seg, har du egentlig ingenting å tape på å prøve ut tjenesten.

Prøv Flirtytreff nå