CDate online datingside uten forpliktelser

cdate

Du har nok helt sikkert vært borti navnet Cdate før. Denne online dating-tjenesten er velkjent, og de ruller stadig ut annonser for sitt nettsted både på TV-skjermen og på nett.

C date står enkelt og greit for Casual Dating, noe som jo er en nøyaktig og god beskrivelse av konseptet. Denne tjenesten er nemlig tilrettelagt for kortvarig flørt, helt uten forpliktelser. Cdate har mange konkurrenter i denne nisjen, men står nok frem som den mest kjente aktøren, i alle fall her i Norge.

I vår omtale skal vi teste ut Cdate og gjøre vår egen erfaring med deres tjenester. Les videre for å se hvordan det fungerer, hva det koster, og mye mer.

Slik kommer du i gang med Cdate

I registreringsprosessen møter du en virtuell assistent som tar deg igjennom en del spørsmål for å finne ut hvem du er og hva du ønsker deg fra tjenesten.

Dette innebærer alt fra hva du ser etter på C-date (fra vennskap til «Netflix & chill»), til dine fysiske egenskaper.

Når registreringen er fullført opprettes din profil og du tas til forsiden som viser kontaktforslag spesielt tilpasset deg, samt en oversikt over hvilke medlemmer som er online og hvilke medlemmer som er aktive akkurat nå.

Funksjoner hos Cdate

Som gratismedlem får du dessverre ikke veldig mye ut av Cdate. Når det gjelder andre medlemmer får du bare se svært blurry bilder, og en svært sensurert profiltekst. Dette bidrar selvfølgelig til diskresjon, noe som er viktig for en slik tjeneste. Ellers er det bare å motta meldinger (du får ikke lese dem), se hvem som er online, og se hvem som har besøkt din profil som er mulig.

Som betalt medlem får du derimot tilgang på all funksjonalitet. Du får se alle profiler og alle bilder, og du kan sende ubegrenset antall meldinger til et ubegrenset antall profiler.

Hvor mye koster Cdate?

Cdate benytter seg av en abonnementsmodell. Her velger du antall måneder du vil binde deg, og får rimeligere måneds-priser desto lenger periode du velger. Slik var priser hos C-date da denne anmeldelsen ble skrevet:

  • 3 måneder for kr. 2292,- (764 kr/mnd)

  • 6 måneder for kr. 3354,- (559 kr/mnd)

  • 12 måneder for kr. 5388,- (449 kr/mnd)

NB! Alle priser nevnt ovenfor var gjeldende da dette ble skrevet, men kan naturlig nok endre seg over tid.

Ulemper med C date

  • Kostbart: Den korteste bindingstiden i utvalget av abonnementer som ble presentert for vår testprofil var 3 måneder. Det betyr at man må regne med å betale en del for å teste Cdate som premium-medlem. Kanskje hadde det vært fornuftig å tilby noen kortere abonnementer også.

Fordeler med C date

  • Stort utvalg: Cdate har skaffet seg en posisjon i markedet som tiltrekker mange medlemmer. Her er det et rikt utvalg medlemmer fra hele Norge som er ute etter uforpliktende flørt og forhold. Det er dessuten svært mange kvinner blant medlemmene, i premium-området er hele 62% av alle medlemmer kvinner.

  • Høy aktivitet: Hvert 9. sekund starter en ny live chat på Cdate. Vår testprofil mottok også mange spennende meldinger, og ingen av disse var fra svindel-profiler (som man jo ofte møter på i online dating-markedet).

  • God kundeservice: Tar du kontakt med kundeservice til Cdate, får du raskt svar – på norsk. Det er en viktig egenskap for en online dating-tjeneste etter vår erfaring.

Er C date et godt valg?

Vår erfaring med Cdate er veldig god. Som premium-medlem får du tilgang på et rikt utvalg spennende profiler, og aktiviteten er stor. Enten du bruker nettsida eller mobil-appen, som er tilgjengelig både for Android og Apple, er det en fryd å navigere rundt på siden.

Når det er sagt, er det ikke nødvendigvis funksjonalitet som gjør Cdate til det svært gode alternativet det er i online dating-verdenen. Det aller viktigste er nok deres posisjon i markedet, utvalg av medlemmer, og deres seriøsitet i et marked hvor det foregår en del svindel hos mer useriøse aktører.

Prøv C-Date gratis nå!