Dinfling – Anmeldelse

dinfling

Dinfling er en online dating-tjeneste hovedsakelig tilrettelagt for single som vil finne potensielle matcher raskt og enkelt. Det er hovedsakelig snakk om sex-dating, med erotisk flørt og uforpliktende treff.

Vi har testet Dinfling og vil i denne anmeldelsen gå igjennom hvordan tjenesten fungerer, hvor mye den koster, hva du kan forvente, samt fordeler og ulemper med dette nettstedet. Vi vurderer også hvorvidt Dinfling er svindel, eller om det er en god online dating-tjeneste.

Hvordan fungerer Dinfling?

Å registrere seg hos Dinfling er veldig fort gjort. Du legger bare inn brukernavn, passord, kjønn, by, epostadresse og fødselsdato – og vipps, så opprettes din profil!

Det første som møter deg når du har logget inn på Dinfling.com, er en oversikt over aktuelle medlemmer i ditt område. Som gratismedlem får du dessverre bare se uskarpe bilder av andre medlemmer. Alt du kan gjøre uten å betale for deg, er å se på andre profiler (med uskarpe bilder), lese meldinger du har mottatt, samt legge profiler til i favorittlista di.

Dersom du blir premium-medlem hos Dinfling avdekker du muligheten til å se klare bilder, sende gaver til andre medlemmer, og se hvem som har besøkt din profil-side.

Skal du sende meldinger til andre medlemmer må du betale for det, enten du er gratismedlem eller premium-medlem. Det koster 1 kreditt per melding du sender, så her kan det jo da lønne seg å være litt selektiv i hvilke medlemmer du ønsker å ta kontakt med. Du velger selv hvor mange meldinger du sender, så da blir det også litt opp til deg hvor mye Dinfling-opplevelsen skal koste.

Hva koster Dinfling?

Som nevnt i forrige avsnitt, opererer Dinfling både med betalt medlemskap i abonnementsform og kredittbasert meldingssystem. Prisene hos Dinfling.com er slik:

Premium-medlemskap

Gir tilgang på å se klare bilder, sende gaver og se hvem som har besøkt din profil.

 • 1 måned for kr. 99,-

 • 3 måneder for kr. 267,-

 • 6 måneder for kr. 414,-

 • 12 måneder for kr. 588,-

Kreditter

Brukes for å sende meldinger, 1 kreditt per melding.

 • 10 kreditter for kr. 180,- (18 kr/mld)

 • 25 kreditter for kr. 425,- (17 kr/mld)

 • 50 kreditter for kr. 800,- (16 kr/mld)

 • 100 kreditter for kr. 1500,- (15 kr/mld)

 • 200 kreditter for kr. 2800,- (14 kr/mld)

NB! Alle prisene nevnt ovenfor var gjeldende da dette ble skrevet, men kan naturlig nok endre seg over tid.

Ulemper

 • Fiktive profiler: Et antall underholdningsprofiler brukes for å holde aktiviteten på Dinfling.com høy.

Fordeler

 • Enkelt: Er du ute etter kjapp sex-kontakt blir det ikke enklere. Lynrask registrering, intuitivt design, og kjappe løsninger.

 • God kundeservice: Trenger du hjelp gir Dinfling sin support alltid rask og god respons på epost.

 • Mange profiler: Samme hor du bor i Norge, vil du finne et bredt og godt utvalg potensielle matcher.

Dinfling – Svindel eller et godt valg?

Dinfling er en av flere online dating-tjenester i det norske markedet som opererer med fiktive profiler, eller såkalte underholdningsprofiler. Disse profilene opereres av moderatorer som er betalt av selskapet for å sende meldinger til andre medlemmer. Dette fører til en opplevelse av høy aktivitet på siden. Disse profilene er som sagt ikke ekte, i den forstand at bildene du ser ikke tilhører personen du snakker med, og det er ikke mulig å fysisk møte disse medlemmene.

Så, er Dinfling svindel eller ikke? Med tanke på at alt rundt de fiktive profilene gjøres klart og tydelig fra selskapets side, så mener vi at dette ikke er svindel. Profilene er merket med et eget ikon, så det skal være lett å holde seg unna disse dersom man ønsker det. Da gjenstår bare en god, enkel og intuitiv dating-tjeneste med fokus på uforpliktende treff og frekk flørt. Dinfling er heller ikke blant de dyreste i klassen, spesielt ikke hvis du er selektiv når det gjelder antall meldinger du sender.

Vår testprofil mottok mange spennende meldinger i løpet av kort tid, og flere av dem utviklet seg til lange, pirrende samtaler – så her er det bare å hive seg uti det og teste Dinfling selv.

Prøv Dinfling nå!