Hetetreff – Anmeldelse & Test

hetetreff

hetetreff.com

Hetetreff er et online dating-nettsted som tilbyr sine brukere en arena for å finne likesinnede å chatte, flørte, og forhåpentligvis finne romantikk med. Dette nettstedet har en rekke funksjoner som skal hjelpe deg å finne din perfekte match. Hetetreff har en stor norsk medlemsbase hvor det skulle være mulig å finne noe uavhengig av hva som pirrer og interesserer deg mest.

I denne anmeldelsen skal vi ta en titt på hvordan Hetetreff fungerer, hvordan du kommer i gang, hva det koster, fordeler og ulemper, og vi skal vurdere om nettstedet kan anbefales eller ikke.

Slik kommer du i gang

Det er enkelt å komme i gang på Hetetreff. Du svarer bare på en del grunnleggende informasjon om deg selv og hva du søker etter, og etter noen få minutter er profilen opprettet.

Vær obs på at dersom du legger inn bilde av deg selv, vil dette være synlig for alle medlemmer. Du har ikke muligheten til å f.eks. anonymisere bilde(r) ved hjelp av blur-funksjoner, eller legge bildet i et privat galleri som du selv kan styre tilgangen til. Ikke-medlemmer har derimot ingen mulighet til å finne din profil, noe som jo er betryggende i seg selv.

Når du først har registrert profil, er det bare å komme i gang ved å søke etter medlemmer basert på ulike filtre, eller ved å spille matchspill.

Funksjoner hos Hetetreff

Når du har laget profil har du tilgang på alle de fleste funksjoner helt gratis.

Du kan søke i profiler og filtrere basert på kjønn, alder, region, med/uten bilde, høyde, kroppstype, hårfarge, øyenfarge, sivilstatus, utseende, med/uten voksent innhold, eller du kan velge å vise bare nye profiler eller profiler som er online på det aktuelle tidspunkt. Du kan se profiler som har besøkt deg, profiler du har lagt til i hurtigtilgang, osv.

Du kan også velge å spille matchspill, som fungerer noe á la Tinder, hvor du velger ja eller nei til profiler du blir vist basert på dine preferanser. Dersom denne profilen har valgt ja til din profil, er det en match!

Du kan også ta imot og lese meldinger, men dersom du vil sende egne meldinger er du nødt til å betale. Det samme gjelder en snedig funksjon som viser deg alle bildevedlegg du har mottatt i et egnet galleri.

Hva koster Hetetreff?

Hetetreff tar ikke betalt per måned, som noen lignende tjenester gjør. Her betaler du for kreditter, eller polletter. 1 kreditt gir deg mulighet til å sende én melding. Nedenfor finner du prislista, slik den så ut da denne anmeldelsen ble skrevet:

koster Hetetreff

  • 10 kreditter / polletter for kr. 220,-

  • 25 for kr. 525,-

  • 50 for kr. 950,-

  • 100 for 1800,-

  • 200 for 3400,-

Det gir en pris per melding på alt fra 17 til 22 kroner. Tilgjengelige betalingsløsninger per dags dato er VISA/Mastercard og e-lommebok-løsningen Trustly.

På fakturaoversikten vil det ikke dukke opp noe avslørende. Der vises betalingen mer anonymt, som: «Pay.nl * Midsummer». NB! Alle prisene nevnt ovenfor var gjeldende da dette ble skrevet, men kan naturlig nok endre seg over tid.

Ulemper med Hetetreff

  • Falske profiler: Vi erfarte at noen av profilene på Hetetreff er fiktive og ikke tilknyttet ekte mennesker. Disse profilene spammer en del meldinger i håp om å starte en samtale. Dette står faktisk klart og tydelig beskrevet i vilkårene til Hetetreff. Der beskrives de falske profilene som underholdningsprofiler, og de er markert med et spesielt ikon ved siden av navnet slik at det skal være enkelt å identifisere dem.

  • Kostnad: Prisen er litt stivere enn noen av de andre som tilbyr kredittbasert betaling. Det skal sies at det ikke er stor forskjell, og kanskje kan Hetetreff.com sitt moderne og gode grensesnitt, samt varierte medlemsbase, gjøre at det er verdt det.

Fordeler med Hetetreff

  • Moderne og godt design: Hetetreff.com er designet for å fungere like godt på alle plattformer, mobil, nettbrett eller PC, og her har utviklerne gjort en god jobb.

  • Norske brukere: Hetetreff har et stort antall norske brukere, noe som gjør nettstedet til en populær møteplass for nordmenn.

  • Varierte profiler: Det er en stor variasjon av profiler på Hetetreff.com. Her kan du finne alt fra kjekke fyrer og vakre damer, til de mer spesielle i henhold til dine ønsker. Med de mange ulike filtrene er det enkelt å manøvrere seg frem til akkurat det du ser etter. Mange har også bilder med og uten eksplisitt innhold som du kan se på.

Er Hetetreff svindel?

All den tid man er klar over at det finnes fiktive profiler på nettstedet, og vet hvordan man skal identifisere disse, er det ingen grunn til å hevde at Hetetreff er svindel. Tvert imot er det full åpenhet fra selskapets side, og hvis du manøvrerer deg forbi disse profilene, har du en god og innholdsrik online dating-tjeneste tilgjengelig for deg.

Er Hetetreff et godt valg?

Vi må konkludere med at Hetetreff er et godt valg for deg som ønsker å finne en flørt, date, sexpartner eller romantisk partner. Med sitt moderne grensesnitt og sin store brukerbase bør nettstedet være en god start på din vei mot en ny flørt.

De fleste funksjonene får du helt gratis, og hvis du betaler noen kroner for å sende meldinger til de profilene du synes er ekstra interessante, og som virker å være en bra match for deg, er det store sjanser for et spennende eventyr.

Kostnaden per melding er heller ikke så ille, og dersom du følger våre råd kan du passe deg for falske profiler, og få en best mulig opplevelse av Hetetreff.

Prøv Hetetreff gratis nå!