Vi tester Frekkis.com – Svindel eller suksess?

frekkis

Frekkis er en dating-tjeneste som har vært ute på markedet i noen år nå. Her finner du varierte og interessante profiler fra hele Norge, så det er lett å finne noen du liker. Det er spesielt erotisk og «frekk» flørt som Frekkis har valgt å rette seg inn mot, noe som jo stemmer ganske godt overens med navnet på tjenesten.

I vår test har vi sett på registreringsprosess, ulike funksjoner, hvilke profiler du møter på, kostnader, samt fordeler og ulemper ved tjenesten. Anmeldelsen konkluderer til slutt hvorvidt dette er noe å satse på i din jakt på kjærlighet (eller kanskje noe mer uskikkelig), basert på de erfaringer vi har gjort oss.

Hvordan fungerer Frekkis?

Registreringsprosessen hos Frekkis er rask og enkel. Hele prosessen er faktisk unnagjort på et par minutter. Når du så har logget inn kan du, ved hjelp av et enkelt og intuitivt grensesnitt manøvrere deg gjennom de ulike funksjonene Frekkis tilbyr. Selv om Frekkis ikke har en egen mobil-app, så er siden så godt tilrettelagt for alle enheter at den strengt tatt ikke trenger en app. Som gratismedlem kan du gjøre det aller meste, bortsett fra å sende meldinger til andre brukere.

Du kan derimot sende blunk og one-linere for å markere interesse og du kan legge andre medlemmer til i din egen favorittliste – da vil de også få en melding om at du har gjort det. Du kan søke deg frem til andre medlemmer basert på en rekke ulike filter, som for eksempel kjønn, alder, by, figur, online-status, og så videre.

Vi mottok mange meldinger fra andre medlemmer på Frekkis.com ganske kjapt etter registrering, men måtte betale for å kunne besvare dem.

Profiler hos Frekkis – Er det svindel?

Frekkis har et stort utvalg spennende medlemmer fra alle regioner i Norge. Mange har svært spennende bilder, noen ganske eksplisitte, og disse kan du se som gratismedlem.

Det hører med til historien at flere av disse profilene fremstår som falske profiler, og det bekreftes også av Frekkis selv. Faktisk må du akseptere bruken av disse såkalte underholdningsprofilene når du registrerer deg, og de er omtalt i brukervilkårene til nettstedet. Disse profilene er også markert med et eget ikon, så sånn sett er det ikke noe lureri bak dette.

Med tanke på åpenheten omkring de falske profilene, kan vi på ingen måte konkludere med at Frekkis driver med svindel. Tvert imot byr faktisk disse profilene på litt ekstra underholdning i tillegg til det ekte profilutvalget.

Priser hos Frekkis

frekkis.com registrer deg gratis

Frekkis.com bruker ikke abonnementsbasert medlemskap, men tar heller i bruk en kreditt- / pollett-basert modell. Slik er prisene hos Frekkis:

  • 10 kreditter for kr. 150,- (kr. 15 per melding)

  • 25 for kr. 350,- (kr. 14 per mld.)

  • 50 for kr. 650,- (kr. 13 per mld.)

  • 100 for kr. 1 200,- (kr. 12 per mld.)

  • 200 for kr. 2 300,- (kr. 11,50 per mld.)

Hos Frekkis kan du betale enten ved hjelp av VISA/Mastercard eller med e-lommeboken Trustly.

NB! Alle prisene nevnt ovenfor var gjeldende da dette ble skrevet, men kan naturlig nok endre seg over tid.

Ulemper med Frekkis

  • Fiktive profiler kan forvirre. Det er ikke alle som tar seg tid til å lese vilkår før de går i gang med tjenesten, og kanskje vil de heller ikke merke at de fiktive profilene er markert med et eget ikon.

Fordeler med Frekkis

  • Stor andel kvinner og høy aktivitet. Det tok ikke lang tid før vår testprofil var i gang med både gode og heite samtaler.

  • Mye gratis funksjonalitet. Som gratismedlem har du tilgang på alt utenom å sende meldinger. Det gjør at du får testet tjenesten skikkelig før du eventuelt velger å betale.

  • Erotikk i høysetet. Hos Frekkis vet du hva du får. Navn og tematikk gjør det tydelig at denne siden er tilrettelagt for de som ute etter erotisk tema, og her leverer de virkelig varene.

Er Frekkis et godt valg?

Med den enkle registreringsprosessen og det intuitive grensesnittet er det en lek å komme i gang med Frekkis.com-opplevelsen. Siden har et bredt utvalg kvinner i alle aldre og fra alle norske fylker, og våre erfaringer viser at profilene er både spennende og interessante.

Det kredittbaserte betalingssystemet gjør at du styrer kostnaden ut fra hvor aktiv du er på siden. Sender du mange meldinger blir det kanskje mer kostbart enn månedsbaserte abonnement, men dersom du er mer selektiv blir det fort en god del billigere.

Er du ute etter heit flørt eller seksuell kontakt er Frekkis virkelig tilrettelagt for deg, men vi ser heller ikke bort fra at det er mulig å finne kjærligheten der inne.

Prøv Frekkis gratis nå!