Singles50 Anmeldelse

singles50

Singles50 er en dating-nettside som er spesielt tilrettelagt for de som er 50 år og over.

Vi har testet tjenesten og gjort oss noen erfaringer vi nå vil dele med deg. I vår anmeldelse skal vi se litt nærmere på Singles50, vurdere sidens funksjonalitet og kostnad, og se om det er noen fordeler eller ulemper ved å bruke dem i forhold til andre tilsvarende sider.

Slik kommer du i gang

Det er enkelt å registrere seg som medlem på Singles50. Når du klikker på registreringsknappen på Singles50.no blir du møtt av den virtuelle assistenten Frida, som spør deg en del spørsmål om hvem du er og hva du søker i en partner. Basert på dette får Singles 50 sin algoritme det den behøver for å kunne plukke ut dine ideelle partnere.

Selve registreringsprosessen tar ca. 10-15 minutter. Noen tjenester har raskere registrering, men med tanke på at Singles50 bruker informasjonen til å finne gode matcher, vil nok mange mene at det er verdt den ekstra tidsbruken.

Funksjoner hos Singles50

Singles50 byr på mange spennende og gode funksjoner. Som gratismedlem får du registrert profil og du kan se hvilke kontakt-forslag som algoritmen har utarbeidet for deg.

Du kan naturligvis også søke blant andre medlemmer basert på filter som alder, sted, høyde, utdannelse, inntekt, drikkevaner, røykevaner, barn, figur og religion, og du kan få en oversikt over hvilke brukere som er online.

Du kan også spille et matchspill som Singles 50 kaller «Kjærlighet ved første like?», hvor du velger «interessert» eller «ikke interessert» i andre profiler basert på bilde. Men dette er begrenset til tre profiler per dag når du er gratismedlem.

Det hører med til historien at alle bilder av andre medlemmer er uskarpe så lenge du er gratismedlem. Når du betaler for medlemskap, blir bildene automatisk gjort skarpe og gode.

Det viktigste du får som betalende medlem på Singles50.no er muligheten til å skrive ubegrenset antall meldinger med et ubegrenset antall medlemmer. Dette foregår via en kryptert meldingstjeneste som sikrer at uvedkommende ikke får tilgang til innholdet. Du har også mulighet til å se hvem som har besøkt profilen din, og du kan legge brukere til i favorittlista.

Priser hos Singles50

Singles50 bruker abonnementsmodellen hvor du kan kjøpe et visst antall måneder i gangen. De hadde følgende priser da denne anmeldelsen ble skrevet:

  • 1 mnd. for kr. 799,-

  • 3 måneder for kr. 1797,- (599,- per mnd.)

  • 6 måneder for kr. 2376,- (396,- per mnd.)

NB! Alle prisene nevnt ovenfor var gjeldende da dette ble skrevet, men kan naturlig nok endre seg over tid.

Ulemper med Singles 50

  • Lengre registreringsprosess: Du må regne med å bruke litt lengre tid på å registrere deg hos Singles50 enn hos en del av konkurrentene. Dette er fordi du må svare på en del preferansespørsmål som algoritmen benytter til å finne gode matcher. Men med tanke på at dette hjelper deg å finne frem til de profilene som passer deg best, viser våre erfaringer at det er verdt den ekstra tiden.

  • Uskarpe bilder som gratismedlem: Som gratismedlem får du opp uskarpe bilder av alle de andre medlemmene. Det kan sies å være svært positivt med tanke på anonymitet, men fører selvfølgelig til at du går litt mer blind inn i Singles50-verden når du tar steget til å betale for medlemskap.

Fordeler med Singles 50

  • Algoritmen: Ved hjelp av algoritmen kan du finne frem til de medlemmer som passer deg best. Algoritmen er godt utviklet, og vil vise deg brukere som matcher det du søker etter i en partner. Dette er en kjempefordel som mange andre datingsider ikke benytter seg av.

  • God kjønnsbalanse: Mens det ofte er et stort overtall av menn på andre datingsider, kan Singles50 skryte av tilnærmet likevekt i antall kvinner og antall menn. Faktisk hevder de at det er 57% kvinner og 43% menn.

  • Store sjanser for å lykkes: Mens andre datingsider med et mer generelt preg naturlig nok vil ha en bredere brukerbase, får du via Singles50 et spesialtilpasset marked for de over 50. Det gir gode muligheter for å lykkes.

  • Egen mobil-app: I tillegg til at nettsiden er responsiv, slik at den vises godt uavhengig av hva slags enhet du bruker, har Singles50 også en egen app for mobile enheter. Denne kan lastes ned både hos Apple sin App Store og i Google Play Store.

Er Singles50 et godt valg?

På bakgrunn av hva vi har skrevet ovenfor kan vi konkludere med at Singles50 er et veldig godt alternativ for de som er 50 år og eldre.

Med tanke på at dette er en spesialisert datingside, får du gode muligheter til å finne den personen som passer deg best. Bruk av algoritmen er med på å gjøre dette til en mer personlig opplevelse, noe som igjen kan føre til en vellykket partnermatch.

Det viktige for de fleste av oss i slike tilfeller er jo å treffe noen som har noe til felles med oss – både med tanke på interesser, holdninger og verdier. Hos Singles50 får du muligheten til å finne og ha kontakt med en partner som har potensial for å bli din venn, kjæreste eller samboer.

Prøv Singles50 Gratis Nå!