Slemflirt: Svindel eller bra dating-alternativ?

slemflirt

Slemflirt.com er en online datingportal spesifikt designet for det norske samfunnet, der brukerne har mulighet til å komme i kontakt med personer som deler lignende interesser og ambisjoner. Slemflirt ønsker velkommen til de som er ute etter alt fra digital flørting til mer intense møter og langvarige forhold. Slemflirt gjør alle disse alternativene tilgjengelige for brukerne, som kan finne akkurat det de ønsker blant de mange profilene som vises på plattformen.

I denne anmeldelsen tar vi en titt på hvordan Slemflirt fungerer, analyserer funksjonene de tilbyr, vurderer sannsynligheten for suksess på plattformen, diskuterer avgiftene for tjenestene og veier fordeler og ulemper for å avgjøre om det er en svindel eller et gyldig alternativ i online dating-universet.

Registreringsprosess og kansellering av profil

Det er ekstremt enkelt å registrere seg hos Slemflirt.Prosessen tar ikke mer enn et par minutter, og mengden personlig informasjon som kreves er minimal, noe som gir deg muligheten til 100 % anonymitet hvis du velger å gjøre det.Du vil fortsatt ha tilgang til alle nettstedets funksjoner og vil kunne garantere personvernet ditt så langt det er mulig. Når du har fullført Slemflirt-registreringen, kan du velge å bli en betalt bruker eller en gratis bruker. I motsetning til andre lignende plattformer gjør Slemflirt det også enkelt å slette profilen din, noe vi mener gir nettstedet et ekstra tillitsnivå. Hvis du bestemmer deg for å slette kontoen din på Slemflirt.com, går du bare til «Innstillinger» og velger alternativet «Slett kontoen min» nederst på siden. Dette er en funksjon som alle datingsider bør tilby.

Slemflirt-funksjoner

Slemflirts design er enkelt intuitivt og enkelt å bruke. Som et resultat vil du ikke ha noen problemer med å finne frem på plattformen og lære deg å bruke den. Ved hjelp av navigasjonsmenyen kan du søke etter brukere basert på deres online-status, nærhet til der du befinner deg, nye medlemmer, besøkende på profilen din og profiler du har markert som favoritter. Plattformen lar deg også spille en Tinder-lignende match, se matchene dine, hvem som har likt deg og hvem du har likt. Nettstedet tilbyr også et avansert søkealternativ i profilene, der du kan filtrere etter kjønn, alder, by, om de har bilde og personlig søk etter ord eller tekst. Alle disse funksjonene er tilgjengelige for gratisbrukere. Du vil altså kunne motta og lese meldinger fra andre brukere gratis. Men hvis du ønsker å svare på disse meldingene eller opprette kontakt på egen hånd, må du betale for disse tjenestene.

Kostnader for Slemflirt

Som nevnt ovenfor må du betale en liten avgift for å sende dine egne meldinger.Slemflirt.com fungerer ikke etter en abonnementsmodell, men med kreditter eller tokens.Prisstrukturen er som følger:

  • 10 kreditter / tokens for kr.150,-
  • 25 per NOK. 350,-
  • 50 per kr.650,-
  • 100 per kr.1 200,-
  • 200 per kr. 2 300,-

Ettersom det brukes 1 kreditt for hver melding som sendes, varierer kostnaden per melding mellom kr. 15 og 11 avhengig av hvilket kredittalternativ som er kjøpt. Betalingsalternativer inkluderer VISA/Mastercard og Trustly e-lommebok.NB!Prisene ovenfor var gjeldende i skrivende stund, men kan endre seg over tid.

Ulemper ved Slemflirt

  • Falske profiler: Det finnes et visst antall falske profiler på Slemflirt. Selskapet som har ansvaret for nettstedet er helt gjennomsiktig om dette.Disse profilene kalles underholdningsprofiler og er ment å stimulere til aktivitet på nettstedet.Det er mulig å interagere og ha en dialog med disse profilene, men du vil ikke kunne møte personen bak profilen personlig. Til tross for dette representerer ikke disse profilene hele brukerbasen på Slemflirt.
  • Mangel på visse funksjoner: Verktøy som automatisk sløring av bilder og en nødknapp kunne vært inkludert for å gjøre Slemflirt til et mer diskret alternativ. Det er imidlertid verdt å merke seg at vi setter pris på Slemflirts enkle og lettfattelige design, som kanskje ville vært mer overveldende for uerfarne brukere hvis flere funksjoner var inkludert

Fordeler med Slemflirt

  • Stor norsk brukerbase: Slemflirt.com har mange profiler av norsk opprinnelse, som representerer et bredt spekter av interesser og bakgrunn. Dette betyr at du kan finne brukere på nettstedet som matcher din egen smak og preferanser.
  • Store muligheter for gratis brukere: Du har muligheten til å bli kjent med plattformen i dybden før du må betale noen avgifter. Derfor mister du absolutt ingenting ved å registrere deg hos Slemflirt, og du vil kunne prøve ut alle gratisfunksjonene før du må betale for å bruke nettstedet. Det eneste du ikke vil kunne gjøre som gratisbruker er å sende dine egne meldinger.
  • Høy aktivitet: Testprofilen vår mottok flere hundre meldinger i løpet av bare en uke. Det skal bemerkes at mange av disse meldingene kom fra de nevnte underholdningsprofilene, men det er likevel ingen tvil om at det er høy aktivitet på nettstedet.

Er Slemflirt en svindel

Noen hevder at Slemflirt er dedikert til bedrag og svindel og hevder at avkastningen etter å ha bestemt seg for å betale for tjenesten er tilnærmet null. Det er sannsynlig at roten til denne troen ligger i de såkalte underholdningsprofilene.Slemflirt er imidlertid helt åpen om dette.Under registreringsprosessen godtar du eksistensen av disse profilene, og de gir informasjon om dem i FAQ-delen av nettstedet.Etter vårt syn kan dette ikke klassifiseres som svindel.

Er Slemflirt et gyldig alternativ?

Slemflirt tilfredsstiller utvilsomt ikke alle typer brukere, men de som finner sin glede på dette nettstedet kan få mye ut av det. Slemflirt har en sterk og mangfoldig brukerbase i Norge, og aktiviteten på nettstedet er bemerkelsesverdig høy.

Du vil motta et stort antall meldinger i løpet av bare 24 timer, og utvalget av medlemmer er svært stort. Falske profiler kan bekymre deg, men de er faktisk ganske enkle å oppdage. Slemflirt representerer et diskret alternativ som gir deg muligheten til å opprettholde din anonymitet uten å ofre brukervennligheten til plattformen. Du kan samle så mye informasjon om medlemmene du vil før du sender meldinger og starter en samtale. Kort sagt, du kan gjøre Slemflirt til hva du vil.Du kan bruke tjenesten gratis for å bla gjennom profilene og bildene deres, eller du kan kjøpe så mange kreditter du føler du trenger for å sende meldinger, og hvem vet, kanskje du til og med får i gang et forhold!

Prøv Slemflirt nå