Slemflirt – Anmeldelse & Test

slemflirt

Slemflirt.com er en nettbasert dating-tjeneste spesielt tilrettelagt for norske brukere, hvor man kan finne de rette partnerne som har felles interesser og forventninger. Noen er ute etter en nettflørt, andre søker hete møter, og noen er på jakt etter en langsiktig partner. Slemflirt gir muligheter for alle disse alternativene og brukere kan finne det de ønsker blant profilene som står på siden.

I vår anmeldelse skal vi ta en titt på hvor godt Slemflirt fungerer, hvilke funksjoner som tilbys, hvordan sjansene for å lykkes er, hva det koster, fordeler og ulemper, og om siden er svindel eller om de er et godt alternativ i nettdatingens verden.

Registrering og sletting av profil

Det er svært enkelt å registrere seg hos Slemflirt. Registreringsprosessen tar bare et par minutter. Du trenger ikke å oppgi mange personopplysninger og det er dermed fullt mulig å være 100% anonym hvis man ønsker det, mens du likevel får tilgang på alle funksjonene på siden. Dette er med på å sikre din anonymitet best mulig. Etter at du har registrert deg hos Slemflirt kan du velge om du vil være betalt bruker eller gratis bruker.

I motsetning til en del andre nettsteder av samme slag, er det også lett å slette profilen, noe som innbyr til tillit i våre øyne. Vil du slette din Slemflirt.com-konto er det nemlig bare å klikke seg inn på «innstillinger og velge alternativer «Slett kontoen min» nederst på siden. Slik skal det være.

Funksjoner hos Slemflirt

Grensesnittet hos Slemflirt er veldig enkelt og intuitivt. Det er dermed ikke vanskelig å finne frem og man lærer seg fort å bruke siden uten problemer.

Ved hjelp av navigeringsmenyen kan du finne medlemmer basert på online-status, nærhet til deg, nye medlemmer, medlemmer som har besøkt deg, og profiler du har lagt i favorittlista. Du kan også spille matchspill (á la Tinder), du kan se dine matcher, dine likes og hvem som har likt deg.

Siden tilbyr også et mer avansert søk i profiler med filtrering på kjønn, alder, by, med bilde, eller frisøk på ord/tekst.

Alle de nevnte funksjonene er tilgjengelig for gratis-medlemmer. Som gratis medlem kan dessuten båta motta og lese meldinger fra andre brukere. Skal du derimot sende svar på meldinger eller initiere kontakt på egen hånd blir du nødt til å betale for denne gleden.

Hva koster Slemflirt?

Som nevnt må du altså betale noen kroner for å sende egne meldinger. Prismodellen hos Slemflirt.com er ikke abonnementsbasert, den er kreditt- / pollett-basert. Prislista ser slik ut:

  • 10 kreditter / polletter for kr. 150,-

  • 25 for kr. 350,-

  • 50 for kr. 650,-

  • 100 for kr. 1 200,-

  • 200 for kr. 2 300,-

Ettersom det koster 1 kreditt per melding du sender, gir dette en pris på alt fra 15 til 11 kroner per melding, avhengig av hvilket alternativ du velger.

Betalingsalternativene består av VISA/Mastercard og e-lommeboken Trustly.

NB! Alle prisene nevnt ovenfor var gjeldende da dette ble skrevet, men kan naturlig nok endre seg over tid.

Ulemper med Slemflirt

  • Falske profiler: Det er et visst antall falske profiler hos Slemflirt. Dette er selskapet bak siden helt åpne om. De kaller disse profilene underholdningsprofiler, og de er laget for å skape ekstra aktivitet på siden. Du kan snakke med disse profilene og holde en samtale gående med dem, men det er ikke en person du har mulighet til å møte som står bak profilen. Disse profilene utgjør da heller på ingen måte hele brukerbasen hos Slemflirt.

  • Mangler noen funksjoner: Verktøy som f.eks. automatisk blur / uskarphet av bilder og panikk-knapp, er noe som kunne vært med og gjort Slemflirt til et mer diskret alternativ. Det skal dog sies at vi setter pris på det veldig enkle og forståelige oppsettet hos Slemflirt, kanskje ville terskelen for uerfarne brukere blitt større dersom mange flere funksjoner ble lagt til.

Fordeler med Slemflirt

  • Mange norske brukere: Det er mange norske profiler på Slemflirt.com, med et stort mangfold av interesser og bakgrunner. Dette gjør at du kan finne dine egne likes blant brukerne som står på siden.

  • Godt innblikk for gratisbrukere: Du rekker å få et svært godt inntrykk av siden før du må betale for deg. Det er dermed ikke noe å tape på å registrere seg hos Slemflirt, og du kan teste ut alle funksjonene gratis før det eventuelt blir aktuelt for deg å betale for bruken av siden. Det eneste du ikke kan gjøre som gratisbruker er å sende egne meldinger.

  • Høy aktivitet: Vår testprofil mottok flere hundre meldinger i løpet av en periode på én uke. Det hører med til historien at mange av disse meldingene kom fra såkalte underholdningsprofiler, men det var likevel ingen tvil om at aktiviteten er høy på siden.

Er Slemflirt svindel?

Noen hever at Slemflirt driver med svindel og lureri, og mener at man ikke får mye igjen hvis man velger å betale for tjenesten.

Det hele bunner nok ut i ordningen med underholdningsprofiler. Men Slemflirt er helt åpne om disse profilene. Du signerer på at du godkjenner dem når du registrerer deg på siden, og de skriver om dem i Ofte Stilte Spørsmål-seksjonen på siden. Det kan slik vi ser det dermed ikke klassifiseres som noen svindel.

Er Slemflirt et godt valg?

Slemflirt vil sikkert ikke falle i smak for alle og enhver, men de som liker seg på denne siden kan helt klart oppnå mye der.

Slemflirt har en god brukerbase i Norge, med et bredt mangfold, og aktiviteten på siden er svært høy. Du mottar mange meldinger i løpet av et døgn, og utvalget av medlemmer er stort. Du kan kanskje være bekymret for falske profiler, men disse er relativt enkle å få øye på.

Slemflirt er et diskret alternativ hvor du har muligheten til å være helt anonym, men samtidig svært enkelt å bruke. Du kan finne ut hva du vil vite om medlemmene før det eventuelt blir aktuelt for deg å sende meldinger og starte en samtale.

Når alt kommer til alt kan du gjøre som du ønsker med Slemflirt. Du kan bruke tjenesten helt gratis for å bare ta en titt på profilene og bildene, eller du kan kjøpe et passende antall kreditter for å sende meldinger, og hvem vet – kanskje oppstår det søt musikk!

Prøv Slemflirt gratis nå!