Victoria Milan Anmeldelse & Test

victoria milan test

Victoria Milan er en online datingtjeneste som ble grunnlagt i 2008 og har vokst jevnt og trutt det siste tiåret. De har en stor internasjonal brukerbase, og med et medlemskap på over 8 millioner mennesker totalt, er det et av de mest populære nettstedene av sitt slag i verden. Tjenesten er levert av Digisec Media Limited, selskapet som også står bak RichMeetBeautiful, og som blant annet har kontor på Fornebu.

Mer enn 200.000 norske brukere har funnet veien til Victoria Milan, og rundt omkring på ulike norske forum kan du finne flere som skriver om egne erfaringer med tjenesten. Mange er svært positive til tjenesten, selv om det også finnes dem som har hatt dårligere erfaringer.

Victoria Milan er spesielt designet og tilrettelagt for gifte, samboende og andre som er i et forhold, og er på utkikk etter et sidesprang eller en het flørt. Det er dog heller ikke et dårlig alternativ for single mennesker på jakt etter spenning, eller for polyamorøse par som jakter en ekstra partner.

Funksjoner hos Victoria Milan

Gratismedlemmer kan søke i profiler med grunnleggende filtreringsalternativer, sende blunk og legge til profiler i favorittliste. For å sende direktemeldinger må du bli premium-medlem. Da får du også tilgang på mer avansert filtrering. Og hvis noen mangler et stykke informasjon på profilen, kan du spørre dem direkte ved hjelp av «Spør»-knappen.

Det er også et chattevindu for alle premium-medlemmer som vil kommunisere kjappere på Victoria Milan, og du kan sende snille eller frekke gaver til andre medlemmer på siden.

Takket være AnonymousBlur-verktøyet, er det sannsynlig at du kommer over mange profiler med uskarpe bilder. Medlemmer kan derimot velge å gi deg tilgang til sitt private galleri etter hvert som dere oppretter kontakt. Det er også en del annen informasjon som kan holdes hemmelig i starten, for å gjøre det mulig for brukeren å holde seg anonym. Det betyr at det kan være vanskelig å finne ut mer om noen, uten å kontakte dem direkte. Samtidig er dette en fordel når man vil opprettholde diskresjon.

Hva koster Victoria Milan?

Prismodellen er abonnementsbasert, og prislista ser slik ut:

 • Premium Bronse: 3 måneder for 1797 kroner (kr. 599 per mnd.)

 • Premium Gull: 6 måneder for 2394 kroner (kr. 399 per mnd.)

 • Premium Platina: 12 måneder for 3588 kroner (kr. 299 per mnd.)

Abonnementene fornyes automatisk, men dette kan du enkelt deaktivere i dine innstillinger. Det er også enkelt å deaktivere eller slette din profil om du skulle ønske det på noe tidspunkt. Da vi skulle slette vår testprofil for gratisfunksjonalitet etter endt testperiode, ble vi tilbudt en gratis bonus med 7 dager premium-medlemskap – det kan være verdt å notere seg.

Når du har blitt premium-medlem har du fri tilgang til alle funksjoner, men gratismedlemmer kan ikke kontakte deg på eget initiativ. For at de skal kunne gjøre det må du kjøpe en tilleggstjeneste, og dens prisliste ser slik ut:

 • 1 måned for 299 kroner

 • 3 måneder for 397 kroner

 • 6 måneder for 699 kroner

 • 12 måneder for 999 kroner

NB! Alle prisene nevnt ovenfor var gjeldende da dette ble skrevet, men kan naturlig nok endre seg over tid.

Finnes det en app for Victoria Milan?

En egen Victoria Milan app er tilgjengelig til iOS og Android, samt andre løsninger som APK Pure. Den kan lastes ned gratis fra Google Play Store, App Store og APK Pure.

Den har et lignende design som nettsiden, med de aller fleste av funksjonene, men mangler eksempelvis Panikk-knappen.

Appen gjør det svært enkelt å skifte mellom ulike løsninger når du har behov for diskresjon.

Ulemper med Victoria Milan

 • En del falske profiler: Selv med et dedikert team som jobber aktivt med å fjerne falske profiler og spam-boter, ble vår testprofil kontaktet av mange profiler som viste tegn på å være nettopp det. Vi anslår at om lag 20% av meldingene vi mottok var fra tydelig falske profiler. Dette er dessverre vanskelig å unngå på datingsider av denne typen, og Victoria Milan jobber i det minste aktivt med å løse problemet.

 • Mangler kortere abonnement: Et månedsabonnement eller lignende kan være nyttig for å teste nettsidens premium-funksjoner uten å binde seg over lengre tid. Under vår testperiode var dette ikke tilgjengelig som alternativ. Det har dog eksistert tidligere, og det er ikke utenkelig at det vil dukke opp igjen.

Fordeler med Victoria Milan

 • Diskresjon og anonymitet: Du kan registrere deg og benytte Victoria Milan helt uten å legge igjen sensitiv informasjon. De krever ikke mye mer enn epost-adresse. AnonymousBlur-verktøyet gjør at du ikke trenger å avsløre din fysiske identitet for noen. Panikk-knappen er en god bonus, et praktisk verktøy som gjør det mulig for deg å umiddelbart gå til en annen, trygg webside i øyeblikk hvor det trengs.

 • Mange norske brukere: Spesielt i og rundt hovedstaden er det et hav av norske brukere registrert hos Victoria Milan. Dette førte også til at vår profil mottok godt over et titalls meldinger fra norske kvinner i løpet av testperioden. Noen av disse var fra åpenbart falske profiler, men mange var også ekte kvinner som vi kunne føre en god og stimulerende samtale med.

 • God kundeservice: Victoria Milan har svært god kundeservice. Du kan finne svaret på de fleste spørsmålet under FAQ-seksjonen (Frequently Asked Questions) på nettsiden, eller du kan ta kontakt med dem via et kontaktskjema. De svarer erfaringsmessig både godt og raskt.

Er Victoria Milan et godt valg?

Hvis en utenomekteskapelig affære er noe du ønsker, kan Victoria Milan være en diskret, trygg og enkel måte å oppnå målet. De tar medlemmenes personlige sikkerhet svært seriøst og har et dedikert team som jobber med å spore opp og fjerne falske profiler og boter.

Med god datakryptering, kan du stole på at dine personlige opplysninger aldri vil bli avslørt, og at navnet Victoria Milan aldri kommer til å dukke opp på din fakturaoversikt.

Tjenesten har mange morsomme og nyttige funksjoner å prøve ut, og du finner mange medlemmer av høy kvalitet, også i Norge.

Plattformen er enkel å bruke og er tilgjengelig både på PC og via mobile enheter. Det er også svært lett å opprettholde anonymiteten, både ved hjelp av en enkelt registreringsprosess som innbyr til full diskresjon, og ved hjelp av verktøy som AnonymousBlur som anonymiserer dine bilder.

Med alt tatt til betraktning, er Victoria Milan et ypperlig alternativ når det gjelder online datingtjenester, spesielt for de som er ute etter et sidesprang.

Prøv Victoria Milan gratis nå!